6.2.2024 15:22
Voimisteluseura Fliku

Syyskokouksen 2023 kuulumisia

Tärkeimmät poiminnat seuran syyskokouksesta joulukuulta 2023:

Syyskokous valitsi seuran hallitukseen uusia tuulia vuodelle 2024

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kaisa Risu. Jäsenistössä Mari Matikka, Krista Katainen ja Mine Simonen.

Sääntömääräinen jäsenmaksu vuodelle 2024

Syyskokous päätti nostaa seuran jäsenmaksua 25 eurosta 30 euroon vuodelle 2024. Jäsenmaksun suuruus ei ole vaihtunut viimeisen yli 10-vuoden aikana kun kustannukset ympärillä ovat. Jäsenmaksulla katetaan esimerkiksi jäsenistön vakuutukset, joiden kustannukset ovat vuosien saatossa nousseet.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024

Seuran toiminta jatkuu samoilla raameilla kuin aikaisempina vuosina. Ohjelmassa ovat harrastevoimistelu kolmessa eri lajissa (Teline/teamgymvoimistelu, tanssillinen voimistelu ja FreeGym) sekä kilpavoimistelu kahdessa lajissa ( TeamGym ja Telinevoimistelu). Suunnitteilla on järjestää kesäleirejä sekä kaksi näytöstä ja 3-5 kilpailutapahtumaa.

Talousnäkökulmasta vuosi 2024 tulee olemaan tiukka. Uuden olosuhteen vuokrakustannukset iskevät päälle täydellä voimalla, ollen noin 90 000 euroa vuoden ajalta. Hetkellinen haaste saattaa muodostua siitä, että kaupungin olosuhdeavustukset tulevat takautuvasti vasta seuraavan vuoden keväänä. Näin ollen, vuosi 2024 on pärjättävä omillaan. Erityisesti tapahtumissa taloudellinen onnistuminen nousee keskiöön ja jäsenhankinta korostuu. Näissä voimme yhdessä seurana onnistua, osallistua tapahtumien järjestämiseen sekä vinkata tutuille ja tuntemattomillekkin voimisteluseuramme toiminnasta.

Tulevia tapahtumia, joihin tarvitaan sponsoreita ja teitä huoltajia avuksi:

- Telinevoimistelukilpailut huhtikuussa
- Telinevoimistelukilpailut, Lokakuussa
- TeamGymkilpailut, Marraskuussa

Iloa ja liikettä alkaneeseen vuoteen!